Žena pala 48 kilograma na zeleni čaj
Video: Kako sam smršao 63-45 kilograma (moja priča)
Stanovnik Ujedinjenog Kraljevstva Samantha Reese (Samantha Rees) uspio izgubiti 106 funti (48 kilograma) viška kilograma malo više od godinu dana, pio 9 šoljica zelenog čaja dnevno.Samantha, majka dvoje djece, a ne bave sportom, kaže da je jedina tajna njenog uspjeha je zeleni čaj i ograničenje masne hrane.
Žena je odlučio uložiti napor nakon ljeta prošle godine bio na vagi i vidio ogroman rast za 250 funti (gotovo 113 kg).
Njen prijatelj predložio da pokuša zeleni čaj za mršavljenje, i Samantha, što u očaj u svom strašno fizičko stanje, odlučio je da se osloni o ovom proizvodu, sve dok ne vidite barem neke rezultate.
Izdanje The Sun prenosi riječi Samantha: "Počeo sam da pijem 4 šolje zelenog čaja dnevno za prvih mjesec dana, i odmah ukazao na razliku. Izgubio sam više od 6 kilograma masti i osjetio sasvim dobro. "
Nakon uspjehu od prvih žena za povećanje dnevne norme zelenog čaja do 9 čaša. Međutim, objavljivanje ne precizira šta iu kojim količinama video Samantha prije prelaska na zeleni čaj.
"Naravno, jedem pravilno, izbjegavanje masne hrane i ograničiti unos čaja s mlijekom, ali moj metabolizam očito ubrzati," - kaže žena koja je u avgust 2015 teži 133 kilograma. To je ta brojka i da je svoju prvobitnu namenu.
Jedan od stručnjaka sa kojima je medicinski online magazin WedMD, prokomentarisao je Samantha dostignuće na sljedeći način: "sama Zeleni čaj nije neki magični napitak za mršavljenje, ali to je dobra zamjena za pića sadrže šećer. Ako pijete dnevno 1-2 šalice zelenog čaja umjesto cola limenke, u roku od samo 1 godinu dana, dobit ćete manje od 50.000 kcal energije. "
Udio u društvenim mrežama:
Povezani
- Pankreas i višak kilograma
- To može uzrokovati zatvor zeleni i crni čaj?
- Šalica čaja dnevno je koristan za srce
- Lijek za dijabetes pomaže da se riješi viška kilograma
- Zeleni čaj krši metabolizam ćelija raka
- Zeleni čaj je dobar protiv raka prostate?
- Tea: korist i štetu, vrste čaja
- Dijete koje smanjuju višak kilograma kod žena
- Kako izgubiti težinu dijetom
- Tea sakrij tragove dopinga
- Višak kilograma povećava rizik od urinarne inkontinencije kod žena
- Ustanovljeno je udruženje gojaznosti sa smanjenjem u mozgu
- Da ne zloupotrebljavate zeleni čaj!
- Naučnici su otkrili vezu između mozga i smanjenje gojaznosti
- Zeleni čaj nije u skladu sa preparate željeza
- Zeleni čaj pomaže u zaštiti organizma od starenja
- Zeleni čaj smanjuje efekat antihipertenzivnih lijekova
- Zeleni čaj sa pankreatitisa (pankreasa), Kombucha, mogu li piti?
- Zeleni čaj reumatoidni artritis
- Matcha čaja: sastav i zdravstvene prednosti
- Pet navika stogodišnjaka