Video kontrolom robota sa 860Q kamerom - n. Izbor beba prati stručne savjete. Mobile monitori za bebe su uvijek sa sobom.

Video-Q-860 - je robotski sistem video nadzora za dijete. ima 2.5" LCD monitor, noć svjetla, 3 kanala, audio / video, itd Glavna razlika -. Ovaj daljinski upravljač za kamere, koja ima rotirajući mehanizam i može se rotirati u horizontalnom i vertikalnom smjeru.
Video kontrolom robota sa 860Q kamera - N. Izbor baby monitora - stručne savjete. Mobile baby monitora - uvijek sa sobom.
Prvo, glavna razlika. Kao što je već spomenuto, beba prati robot kontrolom komore 860Q - N ima ugrađen u horizontalno-vertikalno okretni mehanizam. Ono što je prednost komore takav, nije teško shvatiti. Prvo, to je značajno povećanje u kut kamere. Ako redovne monitori beba "vidjeti" Samo oko 70 ° -80 °, sa bebom prati rotacijski mehanizam može ankete širom, kao ugao rotacije kamere je 270 ° horizontalno i 120 ° vertikalno.

I što je najvažnije, da možete daljinski upravlja kamerom iz prijemnika. Pod prijemnik monitor ima kameru daljinski upravljač ključa. Pritiskom na tipku "lijevo", Prenosi signal prijemnik komoru i rotirajući mehanizam koji čini potrebne pokreta. Osim toga, tu je pružio automatski režim horizontalnog rotacije (pokret). Kada pritisnete dugme na monitorima prijemnik beba, posebno njegova kamera počinje kontinuirano se polako na lijevo i desno horizontalno.

Ako je vaš beba su odrasli i počeli kretati po sobi, poželjno je kupiti samo takva beba monitora. Pošto niko ne može da garantuje da on neće početi shkodnichat tačno kada će sjesti van domašaja za lokaciju kamere.

I da pruži puni prikaz svih prostorija moguće je spojiti dodatne kamere. U ovom modelu, baby monitori, nalaze se tri kanala video i audio signala. Ovo može biti kamera sa istim horizontalne i vertikalne mehanizam okretanja, i običan kamera, radi na istim frekvencijama.

Treba napomenuti da su posmatrači beba vam omogućuje da promijenite kanale kao i fotoaparat ručno ili automatski. To jest, u svakom trenutku možete preokrenuti jednostavno kliknite na željeni kanal. Ako vam je potreban alternativni pogled na svaku kameru, podesite režim "skretanje" kanala. Slike iz jedne kamere na drugu će varirati sa zakašnjenjem od 8 sekundi.

Sada za standardne opreme. Prvo, ima beba prati 2.5" TFT-LCD monitor sa rezolucijom od 640x240 piksela. Ovo je standardne veličine i rezolucije moderne baby monitora. Možete lako vidite najsitnijih detalja. A u kombinaciji sa infracrvenom noći osvjetljenje takve baby monitora daje maksimum rezultat u svim uvjetima.

Što se tiče infracrveno noćno svjetlo, moguće je da obratite pažnju na sljedeće. Uključite ili isključite način rada automatski. Beba prati sama analizira adekvatnost pokrivenosti i, ako je potrebno, ona ide u noćni režim. Opseg infracrvene lampe - 5 metara. Ovo je sasvim dovoljno za dnevni boravak. Na udaljenosti od više od 5 metara vidljivost noću se postepeno smanjuje.

Važno je napomenuti da beba monitori sadrže ugrađeni u osjetljivim mikrofon za prijenos zajedno sa video i audio paralelno. To vam omogućuje da bi se osigurala maksimalna brige o djeci. Ali prijemnik ima audio kontrolu jačine zvuka. Također u paketu uključuje slušalice za upotrebu u dječjem monitora modu "ruku slobodnu".

Sada opseg signala. Predmetnu krugu od 100 metara je udaljenost osiguran menjačem. Za privatne kuće ili stana te udaljenosti je dovoljno. Pitanje klasa beba monitora - je balans između normalnog rada proizvoda (komunikacije) i sigurnost. Monitori Baby trebala poslati stabilan video signal na željenu udaljenost od prijemnika, ali ne i dalje.

Mnogi proizvođači, analizirajući stvar, zaključio je da su privatni i sigurno korištenje spektra beba monitora odgovara 100 metara na otvorenom prostoru. Ovo rastojanje u stan ili kuću dok prolazi kroz zidove se svodi na prihvatljivu vrijednost.

I poslednji značajna prednost je u tome što uređaj ima audio-video izlaz. monitori beba može biti spojen na TV-u, ili za gledanje na velikom ekranu, ili na video rekorder za snimanje.

Odabir baby monitora - stručne savjete

Kao što znate, postoje dvije vrste podataka - kabel i bežični. Prva opcija je vrlo jednostavno, tako na to, mi ćemo prestati. Ali drugi - mnogo zanimljiviji, jer je prijenos signala se odvija putem transceiving jedinice djeluju u određenom frekvencijskom opsegu. Do danas, ogroman broj modela koristi je bežična tehnologija, te stoga, u ovom članku nećemo razmatrati analogne monitore bebu, umjesto toga će se obratiti pažnju na drugi, više popularan bend.

Dakle, većina proizvođača koristi za prenos slike i zvuka na primanje monitor bežičnu vezu, radi na određenoj frekvenciji. Srećom, još rijetko možete pronaći model sa analognog signala, kao što programeri su prelazak na više savršen digitalni video, koji je, između ostalog, i ima ozbiljne zaštitu od smetnji i presretanja. To je razlog zašto se postepeno ide u zaborav jeftinijih modela radi na frekvenciji 900MHz. U bliskoj budućnosti očekujemo značajan porast u nove proizvode koji koriste frekvencije 2,4 GHz. Inače, povećanjem snage gotovo dvostruko povećan, a raspon signala. mame sada mogu gledati svoju bebu, čak i kada ste na ulici (na primjer, ako je monitor prenosiv, radi na lampicu baterije). Beba prati idealna opcija izbora za upotrebu u zemlji ili u svojoj kući su upravo kompaktnih modela nove generacije.

Nažalost, zajedno sa odličnim kvalitativnih karakteristika, bežičnu komunikaciju je izložena i pod uticajem drugih elektronskih uređaja. Stoga, prije kupnje baby monitora, a zatim provesti neko vrijeme u izradi liste kućnu elektroniku, koja bi trebala donijeti bežične telefone, mikrovalne pećnice, Bluetooth (Bluetooth) i Wi-Fi uređaja. Ako je frekvencija na kojoj radi bilo koji od ovih uređaja, poklapa sa frekvencijom jeftinih monitora za bebe, kojoj nedostaje visoko kvalitetne kalibracije signala - umjesto pametnih elektroničkih asistent ćete dobiti razočaranje zbog smetnji, utiče na kvalitet slike i zvuka. S druge strane, su skuplji beba monitori imaju tendenciju da nemaju ovaj nedostatak, jer high-tech rješenja se koriste u njima.

Takođe bi trebalo obratiti pažnju na lokaciju predviđenu upotrebu. U srcu gusto naseljeno grada je bolje ne koristiti jeftiniji model sa slab nivo prijem, budući da je prostor oko doslovno punjene s raznim uređajima koji stvaraju radio signale. Ali na selu ili vrt, korištenje modela jeftinih može biti jedino ispravna odluka (posebno ako je ograničen budžet). I, na kraju, treba skrenuti pažnju na još jednu nijansu - sigurnost i zaštitu od prisluškivanja. Nedavno, sve više i više roditelji razmišljaju o tome kako da ne bi bilo upada u njihove živote. U tom slučaju treba izabrati sa skupim baby monitori kanale sortiranje funkcija i enkripciju signala.

Roditeljsku jedinicu (za prijem uređaja)

U većini slučajeva, beba monitori roditeljsku jedinicu ima ekran u boji sa dijagonalom 1,8 i 7 inča. U stvari, odabir veličine i kvaliteta prikaza, treba da se zasniva na koliko precizno želite da vidite svoju bebu. Na osnovu iskustva prodaje, može se reći da je najveća potražnja za ekrane s dijagonalom od 3 do 5 cm. Manjim ekranom često odlučuju za prijenosne uređaje kada je potrebno da se ne samo više ili manje kvalitetu slike, ali i pristojan performanse baterije. Pa, veći displej sve se opredjeljuju za stacionarnu upotrebu, na primjer, u kuhinji.

Što se tiče jednostavnost upotrebe, prijemni uređaj (koji koristi roditelji) je dizajniran za maksimalnu jednostavnost kontrole. Dugmad i odabrane funkcije u jelovniku su intuitivno čak i za ljude koji su vrlo udaljeni od studije elektronskih novina. Međutim, zahvaljujući ogroman rast popularnosti touch-screen tehnologiju (touch screen) u segmentu mobilnog tržišta, prodaja beba monitori dolaze s ekranom osjetljivim na dodir. Nažalost, u ovom trenutku, takvi modeli su znatno višu cijenu od svojih konkurenata sa konvencionalnim prikazuje. Kako kažu, za sve dobre vodopada platiti dobra cijena ...

prenosivost

Na sreću, više od 80% od modela koji su dostupni na tržištu su se razvili sa ciljem da se prenosivost džep. Stoga, veličina hraniteljske malih blokova. Osim toga, postoji mnogo dodataka da se nosi na pojasu ili beba monitora za montažu na zid, koji dodaje praktičnost i omogućava mama da uvijek biti svjesni onoga što se događa u dječijoj sobi, ne gledajući ga od svakodnevnih briga u kući. Mnogi proizvođači su otišli još dalje, predstavljajući kupaca modela, dizajn je vrlo podsjeća na mobilne telefone.

night vision

Jedna od veoma važnih funkcija bez kojih mnogi roditelji ne shvataju beba monitora, bilo je prisustvo infracrveno svjetlo (ili noćni vid). Noću možete dobiti crno-beli kontrast slike bez uključivanja svjetla i ne opet ne smeta bebu. Automatski ili ručni način rada podešavanja pri slabom svjetlu ili noću, zahvaljujući ugrađenim infracrvenim LED rasvjeta - sve to, ipak, i povećava troškove uređaja je krajnje neophodno funkcija. Stoga, ako sredstva dozvole, to je bolje kupiti baby monitora koji proizvodi infracrvenu sliku barem na udaljenosti od 2 metra.

Dvosmjerna komunikacija

Možda ćete se iznenaditi, ali to je upravo ova funkcija je vrlo popularan među majkama. Ako je dijete sigurno u krevetiću u rasadniku, zašto ne razgovarati s njim, ne gleda se od svog dosadašnjeg rada, na primjer, u kuhinji? Zamislite kako je divno čuti odgovor "agukane" iz svog voljenog bebu i biti sretni da znaju da je vaš glas dolazi da ga bez izobličenja!

Mnogi monitori beba su u mogućnosti da rade sa dva, tri, pa čak i četiri kamere, ali kao standard se prodaju samo jednom. S druge strane, jasno je nakon vašeg marketing plana, proizvođači nude kupnje dodatnih kamera za nadzor beba na značajan popust, što je za mnoge roditelje je vrlo važno. Dva, tri ili čak četiri kamere će pokrivati ​​puno više teritorija, što može biti vrlo ozbiljan trenutak kada odabiru uređaja za praćenje malu djecu djeteta ili kada je potrebno da pogledate jednom za dva ili tri djecu. Opet, ako je dijete odrastao i počinje hodati sami, dodatne kamere će biti od velike koristi, jer oni mogu biti postavljeni u drugim prostorijama i na hodniku.

Druga funkcija je divno signal primjenjuje na matični uređaj kada dijete počinje da se kreće ili se zvuk. Baby monitori, sa zvukom senzori su vrlo osjetljivi ugrađeni mikrofon osigurava da ćete biti obaviješteni i tihi plač vaše bebe. Na primjer, ova opcija će biti vrlo korisno, ako noću isključite monitor, koji će se aktivirati samo kada će senzor snimanje zvuka. Logičan nastavak osnovna funkcija je sposobnost da se emituje svjetlosni signal. Suština je da je jači plač djeteta - što više osvijetljenim dioda. Konkretno, ova opcija je upotreba beba monitora može biti korisno ako dođete i posjetite zbog pozadinske buke u prostoriji ne možete čuti zvuk koji dolazi iz roditeljske jedinice. Kombinovani rješenje se često koristi kada se na jedinici za bebu tijelo zvuk senzori u isto vrijeme i kretanje. Ovaj pristup osigurava maksimalnu efikasnost, bitno poništava pojave situacije u kojoj dijete budan u krevetu vrpolji i plakala i sve majke prisutni ...

temperaturna sonda

Rijetkost pronaći model s više jedna funkcija - mjerenje temperature u sobi za bebe. Ovi monitori beba stalno prati kolebanja temperature, što pomaže mama ili tata da brzo reagiraju na alarm emituje uređaja. Dobro, a nakon toga morate djelovati u skladu sa okolnostima - za otvaranje / zatvaranje prozora, umotana beba toplija ili obrnuto tanji pokrivač.

Gotovo sve popularne moderne baby monitora da je moguće podesiti kvalitetu zvuka. postavke ponekad skrivene duboko u menijima, ali većina za kontrolu jačine zvuka nalazi se direktno na slučaju roditeljskoj jedinici (da ćete se složiti, je mnogo jednostavnije).

U posljednjih nekoliko godina postao mnogo popularniji monitora bebu koja se direktno u fabrici zabilježen uspavanke i / ili bajke. Na žalost, mnogi modeli kvaliteta zvuka nije na zvuk dobar govornik, ali roditelji ne treba. Samo pritisnite gumb - i vaše dijete će pjevati pjesme ili pričaju priče. Treba li vam ova funkcija - to je teško reći. Kao alternativa, mnoge majke koriste kompaktan MP3 player i zvučnike, a za preostale prisustvo ove dodatne opcije postaje vrlo, vrlo važna stvar. Kao što znate, moderna tehnologija je sve više prelazi na tzv "mrkvu" ili uređaja "sve-u-jednom". Stoga, vodećih proizvođača baby monitora i ne sjede skrštenih ruku stalno oslobađaju novih proizvoda savršeno uravnotežen. Možda ćemo uskoro vidjeti model u kojem će se moći pjevati pjesmu ili dobro čitati bajke?

A ipak, bez obzira na obilje funkcija, istraživanja roditelj provodi kompanija, proučavajući potražnja na tržištu za proizvode za brigu o djeci, pokazuju da je samo četiri boda stvarno ozbiljno zainteresiranih kupaca pri odabiru optimalnog modela baby monitora. Glavni kriterijumi su: jasnu sliku, kvalitetu zvuka, otpornost na smetnje i sigurnost prijenosa podataka.

Mobile baby monitora - uvijek sa sobom

Video-telefona, tableta i laptopa

Ovaj članak je posvećen svim majkama i očevima, koji su u ovom dobu tehnologije, užurbano način života i napredne komunikacije zahtijeva sigurnost djece i stalno vizuelnu kontrolu omiljenih djeteta i dadilja koja brine o njemu. To se događa samo u mom životu, ponekad sa pojavom i komunikacija je vrlo lijep čovjek sam sa djetetom pretvara u histeričnu i bez srca osoba. Ispostavilo se da je beba monitora potrebna za čuvanje dece J.

Jednom je moj prijatelj, koji je nedavno postao otac, pitao me da pomogne u pronalaženju i odaberite uređaj s kojim će danonoćno pratiti bebu i dadilja u drugoj sobi, malo misli, dodao je on, da je bilo moguće čuti i da se vidi na ulici, na poslu, na službeni put ... pa, ukratko, bilo gdje i bilo kada, tako da kada spavaš u drugoj sobi sa zatvorenim vratima čulo se kroz laptopa, tableta ili buđenje plače dijete. On je želio da ga što je moguće manji i žice, naravno, kao što je jeftinije moguće.

Zadatak je jasan i ispravan kao i svaki inženjer, popeo sam se na internet. Tražio sam bebu monitore jer sistem nadzora nad nepretenciozan sigurnosti koji podržava pristup internetu bi bio moj prijatelj hiljada reklama u 15.

Ono ključnih karakteristika sam nacrtao njegovu pažnju:

Dostupnost beba prati povezivanja na Internet. Moj prijatelj je želio da vide i čuju svoju bebu bilo gdje u bilo koje vrijeme. Internet - veliki izum koji vam omogućuje da to. Svaki normalan telefon i tableta i laptopa omogućiti besplatan pristup internetu, a samim tim, ovi uređaji će biti u stanju da se video slika sa zvukom iz baby monitora.
To bi trebalo da bude što je moguće manji žice. Ono što čini našu laptopi bežičnog miša i tastaturu? Naravno, Wi-Fi! Ovo je najsigurniji i najsigurniji način bežičnog prijenosa podataka. monitori beba mora imati Wi-Fi funkciju za prijenos video slike iz bilo kojeg u stanu. To vam omogućuje da slobodno nositi bebu monitora na bilo kojem mjestu, bez ikakvih dodatnih konfiguracije, i drag and drop kabla.

Cijena bi trebalo da bude niža.

Nakon duge šetnje na internetu i analiza komercijalno dostupnih monitora za bebe, došao sam do zaključka da niko od modela nisu u potpunosti ispunjeni naši kriteriji za odabir.

Svi monitori koje sam video, sastoji se od dva uređaja - kamere (uglavnom na Wi-Fi) i prijemni uređaj sa monitorom.

Radijus rada ovih beba monitora je ograničena na 20-30 metara, što je neprihvatljivo za mog prijatelja. Nema pronađenih me baby monitora nije u stanju da se poveže na Internet, i prijenos video slike je samo poseban uređaj koji prima i nigdje drugdje. Hodao sam daleko od kamera malo dalje od 30 m. I svi video nećete vidjeti.

Troškovi za nadzor beba me je našao, u zavisnosti od kvaliteta, a kretala se 2500-20000 rubalja.

Zbunjen smanjenom funkcionalnošću beba prati i razmišljanje o problemu, predložio sam da je njegova odluka - mobilni baby monitori se sastoji od dva uređaja, PTZ kamere i pristupne točke.

Kontrolu kamere (okretanje lijevo / desno, gore / dolje) i dobiti od njega video sliku sa zvukom je moguć na mobilni telefon, tablet ili laptop s bilo kojeg mjesta u svijetu gdje postoji pristup Internetu, u bilo koje vrijeme.

Zahvaljujući okretni mehanizam, možete pregledati cijelu sobu, i prisustvo IR osvjetljenje, baby monitori omogućiti da vidite u potpunom mraku, a ne uznemirava svjetlo djeteta, jer je raspon infracrveno svjetlo je nevidljiva ljudskom oku, ali vidljivo na fotoaparat.

Za detektor pokreta će vas upozoriti ako beba počinje da se kreće, ili u vidnom polju na neko kamera će se kretati.

Ugrađeni mikrofon omogućava vam da čujete plač bebe, a ugrađeni zvučnik će prenositi svoj glas na bebi monitora.

Tu je i mogućnost otkrivanja video zapisa ili pokreta kontinuirano.

Baby monitori ima audio ulaz i izlaz, što vam omogućava da se povežete vanjski mikrofon i PC zvučnika.

Dostupnost besplatni bežični pristup internetu omogućava vam da nosite kameru na bilo koji dio stana. Za cijenu ovog beba prati se kao opravdano. Pa, najvažniji prijatelj i njegova supruga bili su sretni, jer sada oni gledaju ne samo za svoju bebu, ali i za medicinske sestre, koji sjedi s djetetom u njihovom odsustvu.

Beba monitora može se produžiti uz sve mogućnosti dodavanja još tri video kamere na sistem da ih instalirati u drugim prostorijama.

Video Baby Monitor "DM503"

Cijena: 8980 rubalja.

Model objedinjuje karakteristike i video i beba monitora sa uvjeren udaljenosti primanje / slanje video signala do 100 metara, zvuk - do 300 metara! Zvuk dolazi preko mikrofona, a ne "granica" video, tako da ne može prekinuti, čak i kada snimanje je nemoguće.

Obim: Glavni cilj - Daljinski video nadzor za male detmi- toga, medicinska sestra može se koristiti za praćenje starim i bolesnim osobama kojima je potrebna stalna briga.

Kompaktan uređaj koji može zamijeniti uživo dadilja. Upravo zahvaljujući njemu, mlada majka može poduzeti hitne kućne poslove, a nemaju razloga za brigu svake minute, a ne radi u rasadniku. Pametan gadget ne samo sve "vidi"ali isto tako "čuje"Šta se dešava u jasle djeteta, čime je zaštitio roditelji obaviješteni.

monitori za bebe, kao izvor lako i ugodno brigu o djeci, radi dosadan roditeljstva - na lijepom i jednostavno.

S bebom monitori:

možete sigurno ići o svom poslovanju, dok je još ima mogućnost stalnog i "nenametljiv" nadzor;
ne bi smetao i stalno vodi do vrata i slušati - da li je dijete spava ili ne (usput, to često dovodi do njegove buđenje);
uvijek lako uočiti "prekršitelj" naručiti u rasadniku, bez obzira da li razigrana mače ili neki spoljni šum (na primjer, ako ste zaboravili da zatvorite prozor u ljeto).

Osim toga, beba monitora doprinose formiranju autonomije djeteta (jer ne postoji trenutak "dječji govor" s njim).

monitori beba se sastoji od dva modula: odašiljača, odnosno, video kamere, i prijemnik (monitor veličine dijagonale LCD 2 inča). Uređaj omogućava stabilno jednom pravcu video i audio komunikaciju između majke i djeteta, medicinska sestra i pacijent - bez obzira na to gdje je primjenjivati.

Tri kanala za prijenos podataka i mogućnost odabira jednog od 4 digitalna šifre za svaki kanal (i.e. 12 u svim varijacijama) sigurno zaštićene od vanjskih elektromagnetskih zračenja i smetnji. Ako jedan od kanala ima smetnje, možete pokušati da izaberete digitalni kod ili čak prebaciti na druge. Kanala. tako uvijek pruža visoko kvalitetne komunikacije.

Sve komponente baby monitora "DM503" napravljen od potpuno siguran netoksični plastike, i zbog toga je dozvoljeno da radi u blizini djece. Ugrađeni odašiljač kamera radi na frekvenciji od 2,4 GHz, a nema negativan utjecaj na zdravlje djeteta.
2-u-1: baby monitori i monitor za bebe

Glavna prednost ovog modela je da se prenosi video slike i zvuka na različitim frekvencijama, i stoga ima drugačiji raspon komunikacije za audio i video signala. Koja je korist ovdje? Vrlo jednostavno! Efektivna video prijenos udaljenost je 100 m, dok je zvuk iz kamere se prenosi na prijemnik na udaljenosti od 300 m. Konvencionalni beba prati rijetko prenosi signal na tolikoj udaljenosti kao za ovaj visoki odašiljač je potrebna snaga, što znači da postoji opasnost za bebu. Slažem se, bolje je da žrtvuje sposobnost da vide svoje dijete nego potpuno ostali u kontaktu s njima.

Dizajn i korištenja baby monitora

roditeljske jedinice "DM503" opremljen dijagonale ekrana 2" (50 mm), koji je napravljen na osnovu aktivne matrice LCD-.

Struktura Monitor omogućava korištenje baterije (tri vrste Ni-MH "AA"), Koji se terete iz struje punjača. Sekciji baterije su raspoređeni dva prekidača: prvi - odgovoran za prebacivanje kanala signal primljen, drugi - mijenja digitalne kodiranje.

"DM503" opremljen sa ugrađenim u funkciju VOX (aktivacija glasom) koji odgovara na buku u sobu za bebu (beba plače, tepanje, itd) i vode iz monitora "hibernacija"U kojoj je uronjen u nedostatku zvuka, uštedu energije baterije. Možete po vlastitom nahođenju promijeniti osjetljivost mikrofona kamere na takav način da se reaguje samo na plač bebe i glasne zvukove, a ne na njegovu karotidne nered u krevetu.

Iznad monitora je linearna skala, koji se sastoji od pet sijalica, LED, koje ukazuju na jačinu zvuka, fiksni dijete jedinice. Čak i ako je isključen zvuk zvučnika, i dalje će znati vaša beba plače ili igra tiho. Ako se plaše da izađu iz prijem i izgubi kontakt sa bebom, ova beba monitori postaviti upravo za vas. Kada je izlaz zvučnog signala zvučnika prijem monitor upozorava vas. Također signalizirao je i slabe baterije.

roditeljske jedinice "DM503" također opremljen A / V kabel, omogućujući prikaz slike, emituje fotoaparata na TV ekranu ili vanjski monitor.

baby monitori, kamera vam omogućava da lako promijeniti kut i kut jedinicu za bebu, na taj način imaju priliku da dobiju najviše odgovara i poželjna za sliku. Posebne karakteristike svog dizajna treba da sadrži vrlo praktičan, uređaj koristan za montažu koji vam omogućuje da popraviti jedinicu za bebu direktno na krevetac za bebu.

kamera objektiv baby monitori "DM503" okružen infracrveni LED diode koje osiguravaju svoj rad noću. Prelazak na noćni vid odvija automatski kada svjetlosnim uvjetima. Infracrveno svjetlo je nevidljiva i ne iritira bebu.

Komora, kao što je monitor može se napaja iz električne mreže ili iz baterija tip 4 "AA". Ali baterije za njega u kutiji nisu uključeni, samo AC adapter pruža.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Camera "gaia", sa rezolucijom od 1 milijardu piksela, će ukloniti sve galaksije u 3D-uCamera "gaia", sa rezolucijom od 1 milijardu piksela, će ukloniti sve galaksije u 3D-u
Bežičnog TV iz IKEABežičnog TV iz IKEA
FDA je odobrila korištenje prve medicinske robot za inspekciju pacijenataFDA je odobrila korištenje prve medicinske robot za inspekciju pacijenata
Na svijetu robota u 2012. godini pokazala robot sposoban za pripremu salateNa svijetu robota u 2012. godini pokazala robot sposoban za pripremu salate
Mobilne kontinuirani sistem za praćenje glukoze DEXCOM G5 je odobren u SAD-uMobilne kontinuirani sistem za praćenje glukoze DEXCOM G5 je odobren u SAD-u
Pametne kuće mogućnosti upravljanja sustavimaPametne kuće mogućnosti upravljanja sustavima
Upotreba monitora za praćenje vaše dijeteUpotreba monitora za praćenje vaše dijete
Nazalnog monitor za spasioce i vojneNazalnog monitor za spasioce i vojne
E kapsula za liječenje pretilostiE kapsula za liječenje pretilosti
U Japanu, stvorio robot- "Avatara"U Japanu, stvorio robot- "Avatara"
» » » Video kontrolom robota sa 860Q kamerom - n. Izbor beba prati stručne savjete. Mobile monitori za bebe su uvijek sa sobom.
© 2018 GuruHealthInfo.com