Kolica Carino (Carino) 3 u 1 i 2 1. Pregled univerzalne dječje kolicima dada Paradiso grupa Carino

Prostran i udoban mjesto, koji se može podesiti da se suoči sa majkom ili u toku, veliki kotači dobro, lako sklopiva. Funkcionalnost je odličan. U principu, ovaj model je vrlo moderan, udoban i praktičan. U užurbanog načina života današnjih roditelja prvo morati da brinu o udobnosti i praktičnost kupljenu robu. Carino kolica lijepo uklapa u ovo pravilo, piše barem mogućnost snimanja kolevke i instalirati ga u automobilu kao dijete sedište. Njegov dizajn je jedinstven i vrlo elegantan, osim toga, dostupan je u nekoliko varijacija boja.

Video: Dada Paradiso Group Carino 3 u 1 - Video Review kolica (DPG)

Kolica Carino (Carino) 3 u 1 i 2 1. Pregled djece univerzalni kolica Dada Paradiso Group Carino
prednosti:
• + velike kotače
• + udobne i prostrane sjedište,
• + kolijevka se može podesiti da se suoči sa majkom i pravac kretanja,
• + prikladnu visinu podesiva ručka,
• + zgodan košarica,
• + izdvaja dizajn drugih vagona.
dizajn
jaslice kolica Carino 3 u 1 izgleda lijepo i trendi: svijetle boje, izdužena okvir, jednostavno prekrasna točka.
kolijevka
Cradle velika - 73 x 36 x 20 cm za glavu uspinje .. Praktičan veliki haube. Zgodan ručke za nošenje.
zadovoljstvo sjedište
Sjedište je prostran i udoban.
sjedenje
Sjedište je prostran i udoban.
Naslona je podesiva s jedne strane, u nekoliko položaja, uključujući horizontalne. Oslonac za noge je podesiv. Sjedište se može instalirati prema napred ili prema majci.

bezbjednost
sigurnosne pojaseve pet točaka. Na naramenice se mogu ukloniti, tako da se ne miješa.
Branik može odvojiti od jedne ili potpuno ukloniti.
kapuljača

Video: Dada Paradiso Grupa (DPG) Carino - video pregled kolica 2 u 1 Boja: 02

Dva carriage napa: do koša i za zadovoljstvo sjedi.
pero
Lako držanje je podesiv po visini sa velikim opseg :. sa 84 na 105 cm Ručka nitnama točka. To će biti zgodno roditelji visini i bebu, kada počne hodati.
Točkovi i kočnice
širina šasija -. 55 cm proći bilo lifta. promjer prednji kotač od 28 cm, zadnja 20 cm. Na točkovima kočnice pozadi. Pedala je mekana i udobna.
Korpa za kupovinu srednje veličine. Za to je lako dobiti stranu nazad u bilo kojem položaju.
Invalidska kolica easy going. Kada se sklopi, zauzima malo prostora.
Sjedište od 0 do 10 kg. sigurnosne pojaseve sa mekanim trakama. Ručka za nošenje. Pokrijte pješice. Hood. Adapter. instaliran u smjeru kretanja i protiv autosjedalica.
Materijala prvenstveno praktičan. Kolica je vrlo lako upravljati.
Skup je vrlo moderan torba za mamu. Također tu je kabanica i za komarce.

Dječija kolica univerzalni 2-u-1 Carino (Carino)

Dječija kolica univerzalni 2-u-1 Carino (Carino)

- Originalni dizajn kolijevke (koža ručke)
- Okvir i točka u bijelom

Napomena: klikom miša na bilo koju fotografiju na ovoj stranici, možete pogledati svoju proširenu verziju.

karakteristike

Kolicima 2u1 Carino lagani aluminijski okvir sa točkića (fiksacija pod uslovom za vožnju ravno), što ga čini manevriranje. Ručka prijatan na dodir i regulisan je rast od roditelja.

Uključen u kolicima dada Paradiso grupa Sarino ide prostrane i udobne kolijevka sa podešavanjem naslona. Cradle prikladan za nošenje zbog perenosok ručkama koje su pokrivene sa kožom. Cijev se može koristiti i kao kolijevka.

Dada Paradiso Carino ima udobne i prostrane jedinice sjedište. Kolica naslon je podesiv u 3 položaja. Prenosivi branik za zaštitu noge bebe od hladnoće.

Elegantan torbu neće ostaviti ravnodušnim majka.
Vagona univerzalna karakteristika dječje Carino:

Aluminijski okvir;
Veliki kolijevka sa podesivim naslonom (može se koristiti kao nosač, kolijevka).
Ručke kolijevka obložen eko-kože;
dugme za podešavanje visine.
Podešavanje naslona u ležećem položaju prije nego se sjedište;
Podešavanje oslonci za noge;
Eko-koža Bobshit branik kolica sjedište;
Pokrivaju pješice;

Težina kolica Carino:

Okvir težina: 10,3 kg.
Težina kolijevka 5 kg.
Težina hodanje blok: 4,6 kg.

Set univerzalnih dječje kolicima Carino:

Pokrivaju pješice;
Komarnici;
kabanica;
Torba za mamu.

Produkcija: Poljska.
Garancija: 6 mjeseci.

Pregled djece univerzalni kolica Dada Paradiso Group Carino

Kolica DPG Carino iz poljskog proizvođača Dada Paradiso Group je član premije među poljskim proizvođačima, kao i jedan od najboljih kolica na tržištu Ukrajine. Kvalitativni okvir, izbrusio mehanizmi, miran rad, prepoznatljiv i jedinstven dizajn - to je sve o kolica DPG Carino.

dizajn

kolica dizajn DPG Carino sigurni da impresionirati prolaznike vi ljudi: bijeli okvir u suprotnosti i sa plastičnim dijelovima i mehanizama crno, ali za razliku od nje da sve ostale kolica čini trim ručku okvira dugmad na postolje, a branik na hodanje koža kutija je vrlo dobre kvalitete, ugodan za dodir i vrlo elegantne boje - svijetlo smeđe.

kolijevka

Cradle DPG Carino nepotpuno plastike, a izrađena je od tkanine koja se protezala između plastičnog dijela kolevke, a okvir željeza iznad kolevke samo donjoj polovini strane dijela na gornjoj polovini strane dijela.

Unutrašnje dimenzije kolevke:

Dužina 72 cm
Širina 34 cm
Visina prirubnice od 17 cm do 26 cm
Težina kolijevka kapuljačom 5 kg.

Iznutra Kolica materijal 100% pamuk, madrac, takođe, iz svih skida se i pere.

Ona počiva u kolijevci podesiv u četiri položaja, od potpuno horizontalno gotovo vertikalni položaj
Vanjske dimenzije od kolevke:

dužina 90 cm
širina 44 cm

Hood srednje veličine, ne može se reći da je vrlo tiho regulisano, ali nije bučno, malo čuje klikova. Haube ima ručku, prekrivene silikonom da se prilagodi haube. Haube nema džepovima ili prozora. Zadnje haube je pričvršćen za podlogu sa čičak i čvrsto, duvaju u kolijevci neće biti točne!

Tamno smeđe ručke sa strane kolevke, što je odlika dizajna u invalidskim kolicima je i vrlo funkcionalan - mogu se koristiti za nošenje kolijevka, lako ukloniti i staviti na kućištu.

Poklopac u ležište se montira na gumbe, postoje otvori za bočne ručke.
postoje trke za ljuljanje bebu na osnovu kolijevka.

zadovoljstvo jedinica

Kolica sjedište jedinice DPG Carino teško, ne savijati, od čvrste plastike, vrlo visoke kvalitete. Ona ima meke strane i naslone za ruke, bez isturenih dijelova, sve prekrivena tkaninom, tako da će dijete biti potpuno siguran u kolicima.

Hodanje blok je prilično prostrana, unutrašnjost dimenzije su:

Dužina vez 88 cm
širina sjedala 32 cm
visina naslona 44 cm
Dubina sjedišta 24 cm
Sjedište se nalazi na visini od 56 cm od poda
Težina 4,6 kg hodanje blok

Naslon za leđa se može podesiti u četiri položaja. To će biti pogodan za polaganje dijete, jer nazad ima vertikalnu poziciju, da spavaju na otvorenom - horizontalni položaj naslona promoviše ga (zadnjem se rastaviti u 175 ° C), dobro i također ima 2 položaja - pola sedenje i naslonom.

Važno je napomenuti da, ako je potrebno da se podigne nazad - samo njegove lift, nema potrebe da kliknete, ali šta ako želite izbrisati - pokupiti petlju-poluga zadnje nosač unazad i spustiti na željenu poziciju, a to može biti potpuno tihi (posebno važno ako beba Zaspao dok je sjedio ili polu-sjedi i želite da padne natrag bez ometanja sna djeteta). Ona također pruža podesive pet tačaka duž trake za sigurnost, sa strane i naramenice djeteta - prijenosni. Traku između nogu - ušivenim. Pojasevi imaju poklopce na ramena i između nogu.

Zadovoljstvo sjedište DPG CarinoPodnozhku se može podesiti u 11 pozicija pokupiti - jednostavno podići na željenu visinu na niže - iznutra, na vrhu stepenica, morate da pritisnete 2 dugmeta i pasti na željeni nivo. Raspored dugme nije najudobniji, ali nije teško prilagoditi. Oslonac za noge zaštićen silikonski umetak za kolica jednostavnost zaštite (posebno važno za kišovitom vremenu i svjetlo boje kolicima).

Branik kolica sjedište Dada Paradiso Grupa Carino od eko-kože i sakriti ono što je zaista vrlo, vrlo ugodna na dodir. To se može ukloniti, da se dijete za uklanjanje branik je dovoljno, s jedne strane, i zbog branika šarke skretanja.

Hood na hodanje zasebna jedinica, ima i dodatni poklopac, koji se može sklopiti ili skrivanje po želji. Zadnje haube i odvojiva rešetka ispod njega je, tako da dijete neće biti vruće ljeto. Da biste podesili haube nećete morati pritisnuti tipke, jednostavno povucite na željeni nivo. Kada se podigao natrag (do sjedećeg položaja) haube se spušta skoro do branika. Do zadnje strane kolica haube nije vezan ili ako potpuno izostavite to - to uklapa dovoljno čvrsto.

DPG Carino sjedište se može postaviti kao face-to-majka i koja gleda na ulicu.

U jedinicu sjedište ima poseban omot na nogama, na pjena, pričvršćen na poklopac motora na tipke. U gornjem dijelu poklopca je napravljen od silikona - starije dijete će sve biti zapaženo u šetnju.

šasija

Na kvalitetu kućišta kolica Dada Paradiso Grupa Carino obavlja na najvišem nivou. Svi delovi su uredno obojeno, plastični dijelovi uklapaju precizno. Bez obzira na boju metalno kućište od kočija je uvijek bijela - tako dobro u kontrastu sa dijelovima crno kućište, a većina kolica.

širina šasija - 59 cm, težina - 10,3 kg.
Ručka visina od poda - od 71 cm do 111 cm ..
stražnje kotače - 28 cm, prednji - 20cm, sa zaključavanjem okretni. Postoji proljeće amortizeri na sva četiri točka.

Oduzet šasija DPG Carino je jednostavan - potrebno je samo da povuče reza.
Dimenzije oduzet:

dužina 94 cm
širina 59 cm
visina 28 cm

Seat (Grupa 0+)
Seat grupa 0+ je opcioni dio kolica (bez kolica 2 pretvara u 1, a uz to, - 3: 1). Stolica je pričvršćen za kućište kolica pomoću dva adaptera.

Materijal korišten je isti kao kod invalidskim kolicima DPG Carino. Unutra je brod koji se može ukloniti kada dijete odraste. Poklopac se može lako ukloniti za pranje. Tri tačke pojasevi, zaključajte ih dobro radi bez ometanja.

Uključeno sa autosjedalica prilagetsya kapyushonchik i cheholchik na nogama.
Težina autochairs je 2,6 kg.

pribor

Dodatne opreme u kolicima Dada Paradiso Grupa Carino također ima kabanicu (možete koristiti na kolijevka i hoda), mreža za komarce, stilski torbu.
DPG Carino Kabanica, mrežica za komarce
Pokriva noge i haube - za jednu nosiljku za šetnje. Dakle, sa sigurnošću možemo reći da sva oprema se uzima u obzir!

Kolica DPG Carino 3 1

Made in Poland
Cijena: 13550 rubalja.

U 2012. godini, kompanija Dada Paradiso Group nudi novinu - a kolica Carino 3 do 1. U ovom modelu koristi najmodernije tehnologije i ekološki prihvatljivih materijala. Zahvaljujući poseban mehanizam, nosač je u stanju da pretvori u kolevku i autosjedalica.

Ručke za nošenje kolevke su vrlo udobne i izrađeni su od posebnog, non-slip materijala ne zagađuju okolinu. Kolica lako sklapa zahvaljujući mehanizmu "knjige". U principu, ovaj model je vrlo moderan, udoban i praktičan. U užurbanog načina života današnjih roditelja prvo morati da brinu o udobnosti i praktičnost kupljenu robu. invalidska kolica Carino savršeno uklapa u ovo pravilo, piše barem mogućnost snimanja kolevke i instalirati ga u automobilu kao dijete sedište. Njegov dizajn je jedinstven i vrlo elegantan, osim toga, dostupan je u nekoliko varijacija boja.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Navigacija na aerodromu sa svojim djetetomNavigacija na aerodromu sa svojim djetetom
Walking IgračkeWalking Igračke
Kako izabrati kolica. Kriteriji za odabir kolica za djecu. Kolica za bebe vrste i karakteristikeKako izabrati kolica. Kriteriji za odabir kolica za djecu. Kolica za bebe vrste i karakteristike
Sistem upravljanja jezika za paralizovan pacijenteSistem upravljanja jezika za paralizovan pacijente
Kolica za bebe: kako odabrati što kupitiKolica za bebe: kako odabrati što kupiti
Kolica četiri točka Androx 2u1 je najbolji izbor za mene. Kolica Androx milanoKolica četiri točka Androx 2u1 je najbolji izbor za mene. Kolica Androx milano
Genuine kolica Lider Kids. Autos-lider djecu. Njemačka kompanija lider kidsGenuine kolica Lider Kids. Autos-lider djecu. Njemačka kompanija lider kids
Kolica Quattro (quatro) Lili. Kolica: kriteriji odabira.Kolica Quattro (quatro) Lili. Kolica: kriteriji odabira.
Cobra kolica na abc dizajn. Vozila za djecu. Kriteriji za odabir kolica.Cobra kolica na abc dizajn. Vozila za djecu. Kriteriji za odabir kolica.
Jane slalom, kolica. Karakteristične crte i kolica za bebe jane slalom.Jane slalom, kolica. Karakteristične crte i kolica za bebe jane slalom.
» » » Kolica Carino (Carino) 3 u 1 i 2 1. Pregled univerzalne dječje kolicima dada Paradiso grupa Carino
© 2018 GuruHealthInfo.com