Izdvajanja za zatvor

Izdvajanja za zatvorU našem vremenu, nepravilnosti u probavnom traktu postati problem za mnoge ljude. Njihova glavna karakteristika je promjena u učestalosti djela defekacije i fekalne dosljednost. Većina pacijenata se redovno suočavaju sa vrlo delikatan problem, kao zatvor. Oni su izražene u rijetkim creva, u pratnji oslobađanje vrlo teško izmeta. Obično osoba koja je suočena sa takvim povredama u organizmu, pokušavajući da sami riješiti problem, sramota da nikome o tome reći.

Ali postoje situacije kada u veoma rijedak i kratkoće stolice da stolica pomiješana s dodatnim sekret iz anusa ili rektuma. To može biti uključivanje sluzi, krvi ili gnoja. U tim slučajevima, neovisno rješenje za ništa dobro neće. Takvi simptomi ukazuju na razvoj sistema za varenje u ozbiljan i često opasne po život bolest.

Zatvor, i sluzi iz rektuma često nastaju zbog upotrebe pacijenta neuobičajeno za njega ili ispod hranu. Ali kada je sluz u višak, dolazi iz anusa između dela defekacije, ili ima nečistoća gnoja i krvi, govorimo o ozbiljnom bolesti, da se nosi sa što je nemoguće bez pomoći doktora. U većini zatvor sa patološkim sekreta uzrokovati sljedeće bolesti:

  • Adrectal fistula;
  • Zloćudni tumor sigmoidne ili rektuma;
  • Kondiloma anusa;
  • IBS.

Zatvor i dodjelaU slučaju kada je brave i izolacija se pojavila kod ljudi, trebalo bi da odmah se obratite specijalista bi se utvrdio uzrok, što je izazvalo pojavu negativnih simptoma i imenovanje adekvatan tretman. Ali u većini slučajeva možete izbjeći ove simptome. Stručnjaci se daje puno pitanja o tome što je najbolje učiniti da spriječi pojavu zatvora, a posebno sa nečistoće na stolici abnormalnog pražnjenja. Doktori obično preporučuju da osobe sa redovnim kašnjenja u stolici za prevenciju bolesti jednom mjesečno, koristite čišćenje klistir. Izrađuju se u kako bi oslobodili creva iz akumuliranih toksina u njemu. I na probavni sistem glatko, a pacijent nije se pojavio opstipacija s abnormalnim sekreta, potrebno je podesiti snagu, brisanje teške za varenje hrane i obogaćuju jela s visokim sadržajem vlakana. To će pomoći da se uspostavi dnevno stolicu.

Udio u društvenim mrežama:

Povezani
Hemoroidi izlazi nakon odlaska u toalet, zatvor, proljev?Hemoroidi izlazi nakon odlaska u toalet, zatvor, proljev?
Rektalni prolaps stanje u kojem rektum kroz anus everted spolja. Razlikovati gubitak sluznice i…Rektalni prolaps stanje u kojem rektum kroz anus everted spolja. Razlikovati gubitak sluznice i…
Testovi za zatvorTestovi za zatvor
Sluz u stolici sa zatvorom u odraslihSluz u stolici sa zatvorom u odraslih
Kako definirati zatvor?Kako definirati zatvor?
Rektalno krvarenje uzroci i simptomiRektalno krvarenje uzroci i simptomi
Stolica za zatvor, zelena, crna, bijela izmet odrasle osobeStolica za zatvor, zelena, crna, bijela izmet odrasle osobe
Uporni zatvor uzroci i liječenje, šta da radim i kako da se riješi?Uporni zatvor uzroci i liječenje, šta da radim i kako da se riješi?
Rektalni fistula patološki prolaza formirana u zid rektuma, obično u morganievyh grobnice i…Rektalni fistula patološki prolaza formirana u zid rektuma, obično u morganievyh grobnice i…
Slabost, bijele jezik, kiseline i suha usta zatvorSlabost, bijele jezik, kiseline i suha usta zatvor
© 2018 GuruHealthInfo.com